Request sent

Gratis prøveperiode af Talentsoft HR applikation

Prøv Talentsoft helt gratis

Markedsførende i Europa inden for Talentstyring

Applikationen fra Talentsoft understøtter hvert enkelt trin i din talentstyring: Performance samtaler, rekruttering, træning, løn, kompetencestyring, karriereudvikling og efterfølgerplanlægning…

Vores applikation udvikles løbende og tilbyder en unik funktionel dybde og fleksibilitet, takket være en 100 % cloud-baseret teknologi. Med Talentsoft har du altid adgang til den seneste version af løsningen, uden komplekse opdateringer og med fleksible muligheder for finansering: Som abonnement eller som varig licens. Alle virksomheder udgøres af en unik kombination af branche, organisationsstruktur, forretningsprocesser og HR-kultur. Talentsoft kan skræddersys efter dine behov med til- og fravalg af applikationsmoduler og processer, der er nemme at konfigurere.

Mange virksomheder, fra alle brancher, har allerede tillid til Talentsoft, som er markedsførende i Europa inden for talentstyring med over 8 millioner brugere på verdensplan.

Se, hvordan du kan rekruttere, fastholde og udvikle talentmassen med Talentsoft!

Talentsoft i dag

Talentsoft er i dag markedsførende med mange imponerende resultater bag sig.

1500kunder

Talentsoft leverer til alle virksomheder, lige fra små og mellemstore virksomheder (SMV'er) til multinationale virksomheder – i både den offentlige og private sektor. Blandt de nuværende kunder er Total, Vinci, Ingenico Accor og Safran.

8millionerbrugere

Talentsoft tilbyder en fleksibel, global, cloud-baseret og integreret softwareløsning til talentstyring, der hjælper HR-ledere med at finde, vurdere, udvikle og fastholde talent.

130
lande

Talentsoft har skræddersyet en softwareløsning, der hjælper dine medarbejdere med at gøre deres job til en karriere ved at fremme samarbejdet mellem HR-ledere og medarbejdere.


select your language

frenchdutchgerman