Request sent
Demo Download brochure

Talentsoft Hub giver en kraftfuld arkitektur til HR-platformen,letter den administrative styring og integrerer automatiserede indikatorer

Kontekstualiseret medarbejderdata

Administration af administrative hændelser

loader

Strukturér data i et konsolideret, distribueret eller hybridbaseret system med Talentsoft Hub, og skab hurtigt værdi for HR og IT

Unik medarbejderprofil : Tilpas de administrative data i jeres HR-database til virksomhedens organisatoriske, tekniske og lovgivningsmæssige situation.

Selvbetjening og arbejdsproces : Lad medarbejderne selv redigere deres administrative oplysninger, uden at det påvirker kvaliteten af dataen takket være arbejdsprocesser med konfigurerbar godkendelse.

Distribueret, konsolideret eller hybridbaseret system : Talentsoft tilbyder en primær, replikeret eller hybridbaseret HR-database, afhængigt af organisationen og lønsystemets rolle i de forskellige enheder.

Denne database er mere end bare en HR-database – den er en reel styrke i administrationsstyring

Håndter administrative aktiviteter : Administrer data alt efter administrative hændelser: ansættelser, fratrædelser, overflytninger, genansættelser, osv.

Dynamiske skærmbilleder : Enklere indtastningsmetoder takket være dynamiske skærmbilleder, der er tilpasset administrative hændelser og lokale krav.

Brugervenlig indtastningssystem : Kombiner den nøjagtighed og fuldstændighed, som den administrative styring kræver med Talentsofts brugervenlige system, og som giver en enklere indtastningsmetode og nem datagendannelse.

Slutresultatet: pålidelige, registrerede og analyserede data

Data- og hændelseslogfile : For at opfylde kravene til datasikkerhed og sporbarhed kan virksomheden med Talentsoft logge alle data og handlinger i relation til administrationsstyringen.

Pålidelige data giver præcise rapporter : Med vores HR Analytics-løsning, som grundlag for beslutningstagning, kan virksomheden udnytte Talentsoft Hub til at få præ-defineret analyser vedrørende arbejdsstyrke, rekrutteringsmønstre og udskiftning af medarbejdere.

Grænseflade, forbindelser og API'er : De nødvendige arbejdsmetoder til at forbinde de forskellige værktøjer i jeres informationssystem.

Funktioner

 • Administration af biblioteker
 • Organisationsenheder
 • Administration af kontrakter
 • Selvbetjening for medarbejderne
 • API'er og forbindelser med lønsystemer
 • Integrerede rapporter
 • Administration af stillinger
 • Godkendelses-processer
Vi ønskede at implementere et unikt værktøj til HR-styring på tværs af vores koncern, som dækker i alt 27 lande. Vi valgte at samarbejde med Talentsoft, som tilbyder en omfattende flersproget og integreret løsning til talentstyring. De afgørende faktorer for os var løsningens brugervenlighed og muligheden for brugertilpasning samt teamets ekspertise fra adskillige internationale projekter.

Armelle de Madre, Arkadin - EMEA, HR-Direktør og global HR-Stedfortræder

Læs mere

 • HR Analyticsicons ...

  Synes du, at rapporter er forvirrende? HR Analytics er en blanding af analyse og brugervenlighed

  Se mere
 • HR Planningicons ...

  Er din HR-politik tilpasset efter din virksomhedsstrategi? Identificer fremtidige krav med hjælp fra kompetence- og stillingsanalyse

  Se mere
 • Rekrutteringicons ...

  Drømmer du om at fremskynde din rekrutteringsproces? Så er Talentsoft den perfekte løsning for dig!

  Se mere

select your language

frenchdutchgerman