Request sent

med Talentsoft kan den mindre virksomhed havestore planer

HR-ledelsen i små og mellemstore virksomheder, behøver en løsning, der er tilpasset virksomhedens struktur og størrelse.

Talentstyring er afgørende for små og mellemstore virksomheder, hvor arbejdsstyrken er begrænset, og hver enkelt medarbejder udgør en unik kompetence. Det går ud over virksomheden, når en medarbejder forlader virksomheden eller når det ikke er muligt at rekruttere den rette kandidat.

For nogle virksomheder er det vigtigt at blive betragtet som en attraktiv arbejdsplads, især hvis man ikke kan trække på et stærkt arbejdsgiverbrand. I vækstperioder har sådanne virksomheder ofte svært ved at rekruttere tilstrækkeligt med kvalificeret arbejdskraft.

Vores softwareløsning er 100 % cloud-baseret og opfylder behovet hos små og mellemstore virksomheder, som vil udvikle deres talentstyringsprocesser. Med cloud-teknologien kan SMV’er nu få adgang til samme teknologi, som bruges af multinationale firmaer. Dette garanterer den højest mulige sikkerhed, permanent adgang til den seneste version af løsningen og en implementeringstid, der er tre gange hurtigere end tidligere.

Rekruttering, årlige MUS-samtaler… Få en snak med vores eksperter, og vælg de produkter, du har brug for. Produkterne kan konfigureres fuldt ud og understøtter de funktionelle HR-processer, der svarer til din hverdag.

En løsning fra Talentsoft er nem at implementere, prækonfigureret og egner sig fuldt ud til forholdene for SMV’er. Samtidig kræver løsningen ingen særlige it-færdigheder. Med i ordningen får du adgang til de nyeste applikationsforbedringer uden, at du behøver at foretage dig noget. Når løsningen er implementeret, kan HR-afdelingen tilgå formularer og workflows. Altsammen uden krav til særlige it-færdigheder!


Med Talentsoft kan du styre dine budgetter og/span>din tid

Plug & Play til smv'er

a Project methodology tailored to your specific requirements

Plug & Play-metoden er udviklet specifikt til SMV'er med 50 til 700 ansatte.

Vil du i kontakt med os?


select your language

frenchdutchgerman