HR Manager

Det handler først og fremmest om talenter! Skab en værdifuld arbejdsoplevelse for dine medarbejdere.

Kontakt Talentsoft

Fortæl os hvad du leder efter

Og vi designer vores produkt til dig

Strukturer dit nuværende og fremtidige job-bibliotek

Identificer de nødvendige kompetencer

Gør medarbejdersamtaler til en dynamisk oplevelse.

Få fordel af et brugervenligt interface til at angive jobs i et bibliotek med ”n” antal niveauer. Identificer kompetence-gaps for at afgøre hvilke ansættelses- og træningsplaner, du har behov for.

HR manager benefice 1

Vælg hvilke kernekompetencer og hvilket niveau der er knyttede til de enkelte jobs. Sammenlign de nuværende kompetencer med de ønskede kompetencer, og læg handlingsplaner som skal lukke gappet.

HR Manager - Benefice 2

Lav årlige medarbejderudviklingssamtaler om til kontinuerlige og dynamiske samtaler. Gennemfør medarbejderevalueringer med 360° kampagner, social feedback, og giv medarbejdere mulighed for at evaluere deres managere.

HR manager Benefice 3

Og vi designer vores produkt til dig

Identificer dine talenter

Tilbyd målrettet træningsindhold

Bliv bedre til at fastholde dine talenter

Identificer de vigtigste talenter baseret på data fra alle dine HR-processer. Talent Review Grid har indbyggede værktøjer, der letter beslutningsprocessen og som guider dig til at definere dine udviklingsplaner.

HR manager Benefice 4

Udnyt den eneste løsning som kombinerer de tre grundprincipper inden for strategisk læring: design, planlæg og levér individuelt tilpasset træningsindhold til hver medarbejder. Involver dine kursister i deres community med brugergenereret indhold fra din mobile app, SkillCatch.

HR manager Benefice 5

Tilbyd dine talenter karriereperspektiver og muligheder ved at informere om karriereforløb og ledige stillinger. Indsaml og administrer mobilitetsønsker til at matche de organisatoriske behov med den enkelte medarbejders karriereudvikling.

HR Manager Benefice 6

Og vi designer vores produkt til dig

Guide ledere gennem deres beslutningsproces

Guide ledere gennem lønreguleringsprocessen

Styrk samarbejdet mellem ledere og HR.

My Talentsoft gør det muligt at tilpasse indhold til ledere, og pushe individuel information ud til medarbejdere. Få overblik over forskellige teams, såvel som detaljeret information om hver enkel medarbejder.

HR manager benefice 7

Gør løngennemgangen lettere for ledere ved hjælp af en brugervenlig løngennemgangs-grid og indbyggede værktøjer til beslutningsprocessen.

HR manager Benefice 8

Kommuniker dine HR-guidelines til ledere. Involver dem i hver enkelt del af din strategi - lige fra medarbejders HR-udvikling til talent reviews.

HR manager benefice 9

Pas på - du risikerer at blive afhængig af det!

Vi kan nu dele information. Nu kan hvert land konsultere talentdata fra hele verden. Deling af information fremmer og støtter medarbejdermobilitet og motivation.
Véronique Dru
Ansvarlig for løn, international mobilitet og HRIS — RATP Dev
Læs kundehistorien
veronique
  • veronique

Vi elsker at samarbejde med vores kunder

#Jegvilgernevidemere

Tæt