Learning manager

Motiver dine medarbejdere med en kontinuerlig og individuel læringsoplevelse.

Lad os tale sammen!

Vi er her for at lytte

Og vi designer vores produkt til dig

Skab multimodale og individuelle træningsprogrammer

Videreudvikling og levering af dit læringsindhold på ét sted

Få overblik over dine KPI’er og optimer dine kursustilbud

Det er enkelt at skabe individuelt tilpasset læringsindhold med Talentsoft LCMS: kombiner offline undervisning og E-Learning, certificeringer og coaching og styrk dine medarbejderes kompetencer.

Pain 1

Med Talentsoft LMS kan du nemt dele, videreudvikle og få adgang til dine multimodale træningsprogrammer.

Pain 2-OK

Foretag grundige analyser af dine medarbejderes performance og optimer kursernes ROI. Mål den tid der anvendes til hvert kursusmodul, se fremgangen eller de opnåede scorer og sammenhold disse data med din strategiske HR-ledelse.

Pain 3

Og vi designer vores produkt til dig

Frem fælles læring

Udnyt dine medarbejderes ekspertise

Tilbyd en kontinuerlig og unik læringsoplevelse

Tilbyd dine medarbejdere et fælles træningsområde. Integrerede virtuelle klasser, communities for kursister, social rating...Skab kontinuerlige peer-samtaler med de effektive social learning-værktøjer.

Pain 4

Med SkillCatch kan din organisations fag-specialister nemt dele deres know-how. Den innovative video-learning er en nyskabende metode, som gør det enkelt og hurtigt at lære.

Pain-5

Styrk dit arbejdsgiverbrand og dine medarbejderes motivation: en personlig tilpasset grafik, få direkte adgang til træning fra vores applikation, teknologier som understøttes af flere medier (PC og mobil) skab og se indhold offline...Tilbyd en brugeroplevelse som er fuldstændigt tilpasset din organisations kultur og rytme.

Pain 6

Og vi designer vores produkt til dig

Giv dine medarbejdere ejerskab over deres egen udvikling

Gør det lettere og hurtigere at administrere træning

Styrk medarbejdernes egen træning ved at give dem adgang til et kursuskatalog som formes efter deres behov og som gør det nemt at analysere deres udviklingspotentiale, og som med ét klik overfører deres forespørgsler til deres manager.

Pain 7 bis

Slut med at skulle holde styr på alle Excel filerne. Talentsoft Træning forenkler de administrative processer: indsaml automatisk træningsbehov, udform træningsplaner, få styr på logistikken og få et overblik over budgetforbruget i realtid.

Pain 8

Pas på, du risikerer at blive afhængig af det!

Brugen af Talentsoft LCMS har gjort det muligt for os at opnå vores mål: At producere indhold på en regelmæssig basis og med en stor pædagogisk effekt.
Axelle Regreny
Uddannelsesingeniør — Orange
Læs kundehistorien
axelle
  • axelle

Vi elsker at interagere med folk

#Jegvilgernevidemere

Tæt