Request sent

TS Community

Vores succes afhænger i høj grad af vores kunder og partnere. Vi har samlet en eksklusiv gruppe af Talentsoft HR-eksperter, der deler deres viden i TS Community. Tanken er at dele bedste praksis og videreudvikle vores løsning, så vi kan imødekomme vores kunders behov.

Med vores brugere i tankerne er målet med TS Community at fremme en værdifuld vidensdeling mellem HR- og HRIS-professionelle. Dette gør vi med et online tilgængeligt kundeområde. Her har vi samlet al den dokumentation, som er nødvendig for at bruge applikationen optimalt. Derudover arrangerer vi løbende hele året eksklusive events, herunder Klub TS og workshopper om bedste praksis. Ved at deltage i disse events bliver du en del af de strategiske produktbeslutninger Samtidig kan du også bidrage med nye ideer til, hvordan din talentstyring kan gøres endnu bedre.

Nye funktioner, opgraderinger, eksklusive videoer, produktblade, kommende events, HR-artikler, eekspertrådgivning ... Få adgang til information og ressourcer, der sikrer dig den bedst mulige brug af din Talentsoft-løsning.

TS Community omfatter

KLUB TS

Et årligt møde, hvor vi diskuterer HR-tendenser og deler erfaringer og bedste praksis samt træffer fælles beslutninger om vores produkters fremtid.

KUNDENS OMRADE OG SUPPORTCENTER

Et online tilgængeligt område, der er forbeholdt kunder, og som indeholder et omfattende bibliotek med dokumenter og brugervejledninger om løsningens funktionaliteter og de seneste produktnyheder, events, versioner og meget mere.

WORKSHOP OM BEDSTE PRAKSIS

Disse workshopper bliver afholdt af Talentsoft-brugere og giver vores kunder mulighed for at dele deres erfaringer inden for udvalgte cases. Emnerne er: International implementering, HR-marketing, arbejdsgiverbranding, brugerdefinerede rapporter og meget mere.

Events i TS Community giver os mulighed for at møde andre brugere af Talentsoft. Samtidig kan vi også dele vores bedste praksis og se, hvordan man også kan bruge løsningen ved specifikke problemer. Vi får også lejlighed til at spille en mere aktiv rolle i, hvordan produktbeslutninger styres i forhold til vores aktuelle prioriteter og samarbejde med Talentsoft. Sådan bidrager vi til at udvikle en løsning, der opfylder vores operationelle behov.

Catarina Viana-Garcia, Elior – Gruppe HR-Udviklingsprocesleder

Kundeservice Vores Træning

select your language

frenchdutchgerman