Talentsoft Partner Program

Arbejder sammen om at levere en omfattende HR & digital undervisningsløsning til virksomheder af alle størrelser.

Et Globalt Partner Netværk

Talentsoft samarbejder med et bredt udvalg af partnere rundt om i verden for at forbedre vores Talent Management & Learning løsninger med supplerende teknologi, specialviden og services.

Partner-økosystemet inkluderer konsulentfirmaer, videreforhandlere, integratorer og teknologileverandører, som sikrer den kontinuerlige succes inden for projektanvendelse, Change Management og tilpasning af værktøjer.

Talentsoft Partner Programmet er et langsigtet forhold baseret på støtte og samarbejde, både inden for virksomheds -og produktudvikling.

partners01
Talentsofts løsning gør det muligt at centralisere alt data fra vores medarbejdere, hvilket gør det nemt at få overblik over dataet og forenkler beslutningsprocessen.
Luciana Lagioiosa
HR Project Manager og Consultant — HR Path
luciana
  • luciana

Vores partnere

Talentsoft arbejder sammen med industrielle eksperter med værdifuld ekspertviden.

Et bredt udvalg af strategiske alliancer

Vores partnere og deres forskellige fagområder spiller en nøglerolle i Talentsofts økosystem.

partner01

Konsulentvirksomheder

Konsulentvirksomheder arbejder ofte sammen med Talentsoft for at tilbyde deres kunder Talent Management og Learning løsninger, som er tilpassede deres aktuelle behov og som kan udvikles til at matche fremtidige muligheder.

partner02

Integrator

Talentsoft har et tæt forhold til dets integratorer, som er nøglen til at sikre den succesfulde anvendelse af Talent Management og Learning løsninger. De modtager kontinuerlig uddannelse og certificering for at garantere at de altid er i allerforreste linje af innovationen.

partner03

Teknologi

En af de stærkeste features ved Talentsofts platform er dets evne til at integreres med enhver supplerende løsning som tilføjer merværdi og innovativ teknologi til arbejdsoplevelsen - lige fra Talent sourcing til medarbejderledelse.

partner04

Videreforhandlere

Talentsoft samarbejder med videreforhandlere i hele verden, som udnytter deres viden om det lokale marked til at formidle Talentsoft’s løsninger til deres kunder. Videreforhandlere bidrager aktivt til forretningsstrategi-udviklingen og markedssucces med både marketings- og virksomhedsstøtte.

Bliv en del af vores Internationale Partner Netværk

Tæt