Forenklet HR-analyse med HR-software fra Talentsoft

Med Talentsoft kan du revolutionere din HR-afdeling ved at være i stand til at kunne forudse udfordringer og forandringer, og handle derefter ud fra de mange informationer, der vil være tilgængelige for medarbejdere og ledere via en række forskellige HR dataanalyser. Som resultat vil jeres HR-afdeling blive en del af virksomhedens konstante udvikling, og dermed gøre HR-funktionen til en vigtig strategisk partner for ledelsen. Du kan opleve fordelene ved Talentsofts produkter allerede i dag.

Integreret talentanalyse med HR-software

Styrk dine medarbejderdata og bliv en strategisk partner med HR-analyse fra Talentsoft, så du kan få mest muligt ud af dine beslutningsprocesser via relevant information. Vores førende platform giver dig et omfattende overblik over dine medarbejdere ved at sammenfatte informationer fra alle Talent Management processer. Du kan tilgå information om dine medarbejdere til hver en tid, og du kan hente information fra ethvert givent tidspunkt, hvilket gør det langt nemmere og fleksibelt at udføre en HR dataanalyse. Derved får du det fulde overblik over deres karriereveje, og det kan være med til at beslutte, hvor dine medarbejdere vil kunne gøre det bedste stykke arbejde og udnytte deres fulde potentiale bedst muligt. Den nye information kan derefter kategoriseres for videre dybdegående HR dataanalyser. Talentsoft giver ledelsen en relevant indsigt, og det beriger beslutningstageren med strategiske vigtige informationer. Modulet bygger på en simpel brugerflade og HR dataredskaber, der giver dig mulighed for at lade skabe og tilpasse styrepanelet, uden du behøver at have særlige IT-kundskaber. Modulet indeholder en lang række prækonfigurerede indstillinger, der bygger på en masse HR-ekspertise.

 Identificer potentielle risici i fremtiden med HR-analyse

Talentsofts HR-analyse lader dig også fremtidssikre din virksomhedsstruktur ved at identificere eventuelle fratrædelsesrisici. Vores platform og HR data tools gør det muligt at skabe et overblik over, hvem der med størst sandsynlighed vil forlade sin stilling takket være den omfattende database over medarbejderinformationer, du har til rådighed. Her kan du blandt andet overvåge den enkelte medarbejders udvikling og finde ud af, om medarbejdernes kompetencer vil være bedre tjent i en anden afdeling eller stilling i virksomheden. På den måde kan du forbedre dennes arbejdsforhold ved at opdage årsagerne til fratrædelsen i tide. På Talentsofts universelle opslagstavle kan medarbejderen finde andre stillinger i virksomheden, som måske vil passe bedre ind i dennes profil og kompetencer. Der er ligeledes mulighed for at tilmelde sig træningsforløb, så man på den måde kan tilegne sig de færdigheder, der kræves for at kunne varetage den pågældende stilling. Systemet kan derefter via HR dataanalyse sammenligne medarbejderens kompetencer med virksomhedens overordnede strategi og må,l og finde en matchende stilling, som vil forstærke den interne mobilitet og troværdighed mellem medarbejdere, ledere og virksomheden. Med Talentsoft får du fuld kontrol over medarbejderinformationer, og kan til hver en tid tilgå al data på en nem og overskuelig måde. Interesseret? Se mere om vores gratis prøveversion her.