Mit Talentsoft – Professionelt HR system og personaleledelse

Den intuitive platform fra Talentsoft er løsningen til alle virksomheder, som ønsker at booste deres allerede eksisterende HR-afdeling eller som skal i gang med at opbygge et nyt HR system helt fra bunden. Vores software er en cloud-baseret personlig portal, der har samlet alle de nyttige informationer om dine medarbejdere på ét samlet sted, hvilket gør det til et yderst brugbart redskab til personaleledelse. Programmet er nemt at betjene, og det er også muligt at personliggøre det, så det lever op til ens personlige behov og ønsker. Derved er det nemt at tilgå for både ledere og medarbejdere. Informationerne opdateres automatisk i takt med, at medarbejdernes data ændres, som stilling, funktion, sprog osv.

Brugervenlighed HR software i topklasse

Talentsoft gør det muligt at samle alle HR-relaterede informationer og dokumenter på ét sted. På den måde vil den ønskede information altid kun være et enkelt klik væk. På den måde kan virksomheden både spare tid og ressourcer på blandt andet personaleledelse, HR data analyse og andre HR-relaterede opgaver. Du kan tilgå data via de applikationer eller widgets, der kommer med HR systemet. Softwaren fra Talentsoft indeholder links, der kan deles hurtigt og effektivt med alle medarbejdere, hvis det ønskes. Her kan der være tale om vigtige nyheder, jobopslag, nye indlæg på bloggen osv. Programmet kan tilpasses til din telefon eller tablet, så du altid vil kunne få adgang til den fornødne information, lige meget hvor i verden, du befinder dig.

Tilpas din onlineprofil med Talentsofts HR system

Dine medarbejdere kan få kontrollen over deres egne karrierer med dette værktøj fra Talentsoft, og alle de administrative oplysninger og informationer kan hurtigt ændres i takt med, at man ændrer stilling, status o.l. i virksomheden. Man kan til hver en tid ændre og opdatere sin personlige medarbejderprofil, hvis man blandt andet tillærer sig nye erfaringer og kompetencer. Ydermere kan man oprette og sende anmodninger til sine ledere omhandlende kurser, hvorefter lederne kan overvåge og få et indblik i de fremskridt, som medarbejderne opnår. Det er også muligt at rette i sit CV, så det altid vil være helt opdateret og klar til brug.

Om Talentsofts HR systemer

Talentsoft er Europas førende leverandør inden for cloud-baseret software til personaleledelse. Vi blev grundlagt i 2007, og vores programmer bliver hver dag anvendt af over 5 millioner brugere verden over spredt ud over mere end 100 forskellige kunder. Værktøjet er for alle, lige meget om din virksomhed er lille og lokal eller en verdensomspændende spiller på det store marked. Talentsoft fungerer også på tværs af landegrænser og sprog, så der er ingen begrænsninger. Tilmeld dig allerede i dag og få en gratis prøveversion. Vores fleksible og intuitive løsning lever op til de lokale love og regler, og det opdateres automatisk, så din virksomhed altid vil have de bedste forhold i en dynamisk og travl verden.