Kompensation

Giv dine ledere nyttige og objektive indikatorer fra alle HR-processer. Det hjælper dem til at træffe de rigtige beslutninger under lønreguleringsprocessen. Integrer enhver lønpolitik, så den passer til din lønreguleringsproces og løser din organisations udfordringer.

Send via e-mail Download PDF

Fleksibel og specialtilpasset lønreguleringsproces

Tilpas din lønreguleringsproces efter din lønpolitik ved hjælp af specialtilpassede og fleksible budgetstrukturer. Involver ledere i lønforhandlingsprocessen ved hjælp af en brugervenlig lønregulerings grid, benchmarks og værktøjer der gør beslutningstagningen mere simpel.

Få mere at vide

Vis dine ledere vejen til bedre beslutninger

Hjælp ledere med at træffe objektive beslutninger ved at dele løn-grids, eksterne og interne benchmarks og sammenlignende forhold. Brug automatiske alarmer og realtidsindikatorer i dit budgetforbrug for at guide ledere i lønreguleringsprocessen.

Få mere at vide

Strømlinet lønregulering og budgetsamling

Slut med at gemme massevis af Excel filer! Spar tid med en automatiseret samling af et ubegrænset antal budgetter og valutaer, som administreres i din kampagne. Konfigurer din egen godkendelse af workflows, uden hjælp fra IT-afdelingen.

Få mere at vide
Med Talentsoft Kompensation kan vi udnytte al HR-information til at strømline lønreguleringsprocessen og udstyre ledere med de nødvendige indikatorer som giver en objektiv gennemgang af deres teams mål. Derudover lever løsningen op til vores kompensationspolitik og er perfekt tilpasset til vores lønreguleringsproces.
Jean-Robert Bouet
Chef for serviceprocesser og HR værktøjer — Monoprix

Talentsoft Kompensation er også:

  • Dedikerede widgets på My Talentsoft

  • Administration af flere valutaer

  • Budgetforbrug i realtid

  • Indbygget rapportering og indikatorer

  • Integration af HR-information

  • Interface med lønsystem

  • Workflow engine

  • Specialtilpasset lønreguleringsgrid

Få mere at vide

Download vores datasheet

Tæt