Personaleledelse og HRM med Talentsoft

Talentsoft er et omfattende og fuldt integreret softwaresystem til HRM og personaleledelse, der tilfører menneskelige værdier, og som nemt kan indkorporeres i jeres allerede eksisterende HR system eller forretningsmodel. Systemet er meget brugervenligt, og det giver brugeren rig mulighed for at skræddersy brugerfladen efter dennes behov, og dermed forstærke den ønskede effekt med softwaren. Med den detaljerede personaleanalyse vil din virksomhed få det bedst mulige indblik ved at levere data i realtid, der kan være med til at understøtte dine valg i alle beslutningssituationer. Talentsoft er et fleksibelt og intuitivt system, der er med til at definere fremtiden inden for HR ledelse.

Ledelsesmodeller med HR Kernen

Med Talentsoft kan du omdefinere din personaleledelse. HR Kernen er en database, der gør det muligt at få adgang til alle de nyeste oplysninger om alle dine medarbejdere på et splitsekund. HR Kernen kan forbindes til alle lønsystemer i et gnidningsfrit samarbejde med jeres eksisterende HR systemer takket være automatiske opdateringer, der effektiviserer personaleværktøjet.

Med Talentsofts HRM systemer kan du strømline dine medarbejderdata med andre systemer, så du kan oprette en omfattende informationsbank og finde de nødvendige oplysninger på to sekunder. Systemet understøtter dybdegående analyser af dit personale, der individuelt overvåger og følger op på samtlige medarbejdere med grafer over alder, køn, ansættelsestid osv. Databasen gemmer alle oplysningerne om medarbejderne, så de kan trækkes frem ved evalueringer, interne ansættelser samt generationsskift.

Effektiviser din HR ledelse med et HR analyseprogram

Det kraftfulde HR analyseprogram er skabt til at forberede dig på alle tænkelige beslutningssituationer ved at gøre alle nødvendige data tilgængelige for dig. Med denne løsning får du et dybdegående overblik over dine medarbejdere samt en bredere HR analyse, der tilsammen skal underbygge de beslutninger, der bliver taget i hele virksomheden. Den brugervenlige og fleksible platform giver dig mange muligheder for at sætte system op efter dine behov, og du kan til hver en tid foretage ændringer, så programmet passer bedst muligt til dig og din virksomhed.

Med Talentsofts HRM systemer kan du få et komplet overblik over alle medarbejderinformationer, og du har muligheden for at filtrere i dem via kategorier, så du hurtigere kan fremkalde den ønskede data. Du kan også tilpasse brugerfladen med præinstallerede indstillinger, der hjælper med at levere data, så du bliver en god sparringspartner i enhver beslutningssituation. Systemet kan ligeledes identificere fratrædelsesrisici hos medarbejdere, og det hjælper dig med at opdage årsagerne til dette, så du kan forbedre medarbejderstabiliteten og formidle en langsigtet plan i tide. Talentsoft er til for at lede din virksomhed bedst muligt hen mod fremtiden.