Talentsoft: Software til Rekruttering

Verdens førende rekrutteringssystem i din virksomhed: Tiltræk de rette kandidater, håndtér store mængder af cv’er med strømlinede og kollaborative evalueringer, og fasthold nøgletalenter længe efter ansøgningsprocessen er overstået. Talentsoft Rekruttering er en kraftfuld, fuldt integreret softwareløsning til din jobrekruttering – designet til at hjælpe dig på alle stadier af rekrutteringsprocessen.

Talentsofts førende software er fleksibelt nok til at imødekomme alle dine krav – uanset hvilken virksomhedsstrategy eller HR-system, du anvender. Vores kvantitative og kvalitative monitorering hjælper dig med at finde og tiltrække de bedste talenter, åbne karrieremuligheder internt, og styre rekrutterings-processen. Match og rangér ansøgere, inddrag ledere i beslutningsprocessen og optimér din employer branding på alle karrieresider med et nemt tilpasseligt design og indhold.

Talentsoft Rekruttering: HR-Software der virker

1. Tiltræk de rette profiler i jobrekrutteringen
Når du skal annoncere ledige stillinger, giver Talentsoft dig fuldt konfigurerbare rekrutteringsværktøjer, som kan forbindes med jobsider og sociale medier, så du kan nå et større publikum med rekruttering via flere kanaler.
I forlængelse heraf følger automatisk integration af lokale lovmæssige krav, såsom obligatoriske spørgsmål, nødvendige dokumenter og regulativer.
Du kan derefter offentliggøre dine jobannoncer med ét enkelt klik og definere workflow hele vejen igennem.

2. Mobil applikation til rekruttering
Ved at bruge Talentsoft Rekruttering applikation kan du interagere med et mobilt publikum og skabe kontakt til ansøgere – uanset hvor de måtte befinde sig.
Produktet er branded, så det kan tilpasses din virksomheds identitet. Du kan dele jobåbninger, statusopdateringer og nyheder i realttid. Med geo-lokation kan du samtidig gå målrettet efter kandidater baseret på geografisk placering, så du undgår, at dine lokale talenter ikke bliver din konkurrenters næste fordel.

3. Effektiv screening af jobansøgere
Arbejd mere effektivt med Talentsofts rekruttering, bedømmelse og matchning. Ved at bruge prædefinerede kriterier vurderer Talentsofts rekrutteringssystem automatisk kandidater på baggrund af dine krav. I forlængelse heraf har du mulighed for at dele cv’er med de ledere, som skal ansætte, således at du kan samle kommentarer på ansøgerens profil, hvilket skaber et bedre overblik og gør det nemmere at træffe de korrekte beslutninger. Du kan derefter planlægge og administere interviews og kommunikere direkte med ansøgere via SMS eller e-mail.

4. End-to-end styringsløsninger
Talentsofts HR-rekrutteringssystem giver dig de nødvendige redskaber, så du kan forvandle ansøgere til ansatte. Vi tilbyder end-to-end styringsløsninger, som kan bruges længe efter at du har valgt din kandidat – fra jobtilbuddet  og kontrakten, til advarsler og notifikationer om prøveperioder og kontraktudløb. Talentsoft overfører endda automatisk rekrutteringsdata til dit lønsystem.

Om Talentsofts Rekrutteringssoftware

Talentsoft er grundlagt i 2007 og rangerer nu som Europas førende virksomhed indenfor udvikling af talent management og rekrutteringssoftware. Designet til at skabe samarbejde mellem HR-ledere og medarbejdere, anvendes vores prisvindende platform nu af mere end 5 millioner brugere i 100 lande hver dag – og det er tilgængeligt på mere end 25 sprog.

Talentsoft passer til små og mellemstore virksomheder, såvel som store multinationale selskaber. Det kan anvendes på lokalt, regionalt og på globalt niveau, og vores platform vil kunne hjælpe dig med at identificere, vurdere, udvikle og fastholde talenter – uanset hvor de befinder sig. Opdag Talentsoft i dag, og nyd det smarteste, mest intuitive og brugervenlige rekrutteringssoftware på markedet.