Workforce Planning

Transformer din organisation ved at tilpasse din HR-strategi til de organisatoriske mål og ved at kommunikere åbent om personaleudfordringer. Sammenlign din nuværende kompetenceoversigt med fremtidige mål for at identificere kompetence-gaps og lægge hensigtsmæssige udviklingsplaner

Send via e-mail Download PDF

Tilpas din HR-strategi efter din organisations udfordringer

Opbyg jobbiblioteker og sammenlign aktuelle og fremtidige jobbeskrivelser for at forberede dig på fremtidige personalebehov. Forudse forandringerne, opdag kompetence-gaps og læg en hensigtsmæssig handlingsplan.

Få mere at vide

Luk kompetence-gaps

Talentsoft Workforce Planning er natively integreret med kompetencevurdering, og giver dig mulighed for at sammenligne de nuværende kompetencer med de fremtidige kompetencebehov. Sådan kan du forudse de fremtidige ansættelsesbehov og den funktionelle mobilitet i organisationen.

Få mere at vide

Match det rette talent med den rette stilling

Giv dine medarbejdere garanti for kontinuitet ved at identificere deres vigtigste evner, kompetencer og forventede niveau. Skab intern mobilitet ved at kommunikere jobbeskrivelser og karrierestier i hele organisationen.

Få mere at vide
Da vi stod overfor en stigende konkurrence fra online gaming, var vi nødt til at rette fokus på vores workforce. Takket være Talentsoft Workforce Planning kunne vi nemt identificere manglende kompetencer og med stor succes udvikle og træne vores medarbejdere, hurtigt og effektivt.
Pierre-Marie Argouarc'h
Direktør for Human Resources — La Française des Jeux

Workforce Planning er også:

  • Opbyg omfattede jobbiblioteker

  • Identificer uddannelsesønsker

  • Definer rekrutteringsplaner

  • Udnyt information fra medarbejderevalueringer

  • Tilpas strategiske HR-mål

  • Jobbeskrivelser med udførligt indhold.

Få mere at vide

Download vores datasheet

Tæt