Talentsoft: En Integreret Løsning til Kompetenceafklaring

Få det bedste ud af dine kompetenceafklaringer og mus-samtaler med Talentsoft. Opret personlige evaluerings-dokumenter til din talent review analyse – alt imens du administerer alle HR-processer fra ét brugervenlig interface. Med Talentsoft-hjemmesiden er det muligt at hente data fra HR-biblioteker, tilgå tidligere evalueringer og samtidig implementere mobilitetstræning i realtid. Kontakt os i dag og find ud af, hvordan en integreret løsning til kompetenceafklaring og talent review kan forbedre din HR.

Fordele ved Talentsofts Kompetencebaserede Jobanalyser

1. Personlige skemaer til afklaring af kompetencer. Styrk din HR-kultur og gør den data-driven med skemaer, der nemt kan tilpasses individuelt.

2. End-to-end styring af evalueringsprocesser. Planlæg kompetenceanalyse og mus-samtaler på tværs af lande og på flere forskellige sprog. Med Talentsoft kan du definere workflow og holde dine medarbejdere orienterede på hvert trin – uanset hvor de befinder sig.

3. Øget HR-produktivitet. Koordinér dine kompetenceafklaringer og administrer udvikling i realtid. Med det intuitive interface er det muligt at kontakte medarbejdere og udarbejde rapporter fra ét enkelt system.

4. Forbind medarbejdere med din virksomhed. Takket være den direkte adgang til træningskataloger kan dine medarbejdere komme med træningsforslag og foretage dybdegående kompetenceanalyser på egen hånd. Det giver dig en værdifuld indsigt i din arbejdsstyrke.

Om Talentsofts platform til kompetenceafklaring

Med mere end 800 klienter og 5 millioner brugere er Talentsoft ledende på markedet indenfor cloud-baseret software til talent management. Vores udbud af produkter og service er designet til at hjælpe HR-ledere med at identificere, evaluere og fastholde deres bedste talenter.
Talentsoft kan intergreres med alle eksisterende HR-systemer i enhver virksomhed – fra små firmaer til multinationale selskaber. Talentsoft tilbyder en fleksibel og omkostningseffektiv løsning til dine HR-behov.