Talentsoft MUS-samtale

Lad dine medarbejdere tage hånd om deres egen karriere med Talentsoft – verdens førende software til talent management. Hvis du ønsker at få mere ud af dine medarbejderudviklingssamtaler (MUS samtaler), er Talentsoft dén løsning, som virksomheder over hele verden stoler på.

Designet til at strømline dine HR-processer og levere redskaberne, så dine medarbejdere kan udvikle deres karriere, gør vores unikke tilgang til MUS-samtaler det muligt at styrke dine talenters kompetencer og belønne præstationer undervejs.

Medarbejderevaluering – Redesignet og Simplificeret

Fra dokumentskabelse til succession-planlægning tilbyder Talentsoft end-to-end løsninger til talent management.

I hjertet af vores præstations- og kompetenceprocesser findes TS Talent Form: dit tilpasnings-værktøj til medarbejderevaluering.

Det intuitive tilpasnings-værktøj gør det muligt for dig, at skabe meningsfulde skemaer til medarbejderevaluering på få simple skridt. Ønsker du at præcisere materialet yderligere, kan du modificere felter og grafik – alt afhængig af den afdeling, som du skal sende det til. Vores platform er nem at bruge, og TS Talent Form arkiverer alle dine dokumenter elektronisk – hvilket sikrer, at de er klar til at blive tilgået, før dine medarbejderes næste medarbejderudviklingssamtale (MUS samtaler).

Nu kan du nemt styre MUS-samtaler og koordinere kampagner. Talentsoft gør det muligt, at planlægge kampagner på flere enheder, definere workflow og holde medarbejdere underrettet på hvert trin i kampagnen. Derudover, takket være den flersprogede funktion, som er tilgængelig på mere end 70 sprog, kan du styre dine MUS-samtaler fra én enkelt integreret platform.
Du kan tilgå dine medarbejderes evalueringsresultater i realtid, hvilket forbedrer HR-produktivteten og strømliner processen omkring medarbejderudviklingssamtaler.

Revolutioner din medarbejdereveluering

For at understøtte dette tilbyder vi Talentsofts revolutionerende tilgang til medarbejderevaluering.
Talentsoft Performance & Kompetencer er designet til at skabe værdi ud af dine talenter ved at hjælpe medarbejdere med at gøre deres job til en karriere. Ved at bruge indsigtsdrevne evalueringer fra medarbejdere og ledere, gør vores platform det muligt at sammenligne feedback med det samme – før beslutningen om en endelig bedømmelse. Det gør det muligt at identificere afgørende kompetencegabs og talenter, ligesom træning og belønning kan blive tildelt, hvor det er nødvendigt.

Derudover giver medarbejderudviklingssamlerne (MUS samtalerne) nem tilgang til værdifulde ressourcer, såsom træningsanmodninger, kompetence-kataloger og andre forslag. Dermed kan dine medarbejdere spille en vigtig rolle i formuleringen og udførelsen af deres egne mål i din virksomhed – hvilket kan fastholde og udvikle dine talenter. Du får den optimale løsning til MUS-samtalen hos Talentsoft.

Om Talentsoft Software til Medarbejderevaluering

Talentsoft er den førende udvikler af software til talent management og den optimale MUS samtale – med millioner af brugere i mere end 100 lande. Vi leverer løsninger indenfor rekruttering, medarbejderevalueringer, karriereudvikling, læring og kompensationsstyring. Vores omfattende udvalg af produkter er udviklet så det kan hjælpe dig med at designe og matche dine strategiske mål ved at aktivere din menneskelige kapital. Talentsoft kan bruges i virksomheder af alle størrelse – inklusiv store multinationale selskaber, og det kan skræddersyes til alle HR-strukturer. Uanset hvilken virksomhed, du har, og hvor den end måtte ligge, kan Talentsoft levere konkrete resultater hver eneste gang.