Sådan afstemmer du talent management og strategi

Dine talenter er det mest værdifulde, du besidder. Med platformen til talent management fra Talentsoft får du et talent management system, der indeholder alle informationer om dine medarbejdere på ét og samme sted. Med dette system kan du både analysere din arbejdskraft, oprette personaleplaner samt administrere planlægning af generationsskift. Du kan skræddersy dit talent management software til enhver arbejdsopgave, så talentmassen stemmer overens med strategien, og dine medarbejdere kan opbygge deres egne karriereveje. Med Talentsoft kan du opnå disse resultater og mange flere allerede i dag.

Sådan identificerer, opbygger og opretholder du en totalløsning med talent management fra Talentsoft

Hvor godt kender du dine medarbejdere? Vi kan tilbyde dig et system til talent management og Human Resource Management, der hjælper dig med at identificere, opbygge og opretholde tilstrømningen af talenter, så du kan få så meget ud af dine potentielle fordele som muligt. Det resulterer i medarbejderbeslutninger, der stemmer overnes med den overordnede virksomhedsmodel samt generationsskift med et klart defineret mål. Du kan tilgå alle informationer om dine medarbejdere: opnåede arbejdsmæssige resultater, fremtidige mål og ønsker til karriereudvikling samt læring. På den måde bliver dine stærkeste sider ikke dine konkurrenters næste fordele.

Talentsofts talent management software er meget brugervenligt, og det lader dig indsamle alle de informationer om dine medarbejdere, som du ønsker i én samlet platform. Du kan anvende talent management systemet til at se på arbejdspladsvurderinger, træningsanmodninger og identificere kompetencemangler. Du kan både involvere ledelsen og HR-afdelingen, der kan være med til at strømline HR data analyser og beslutningstagningssituationer. Med talent management kan du identificere dine medarbejderes styrker og svagheder samt identificere din talentmasses udvikling, så du derved kan implementere de nødvendige handlingsplaner og justere dem til virksomhedens strategier, visioner og mål. Vores talent management system lader dig også sammenligne dine medarbejderes kompetencer, så lederne kan se, om de falder ind for virksomhedens kompetenceramme.

Styrk samarbejdet via vores talent management software

Vores talent management software skal hjælpe den enkelte medarbejder med at opstille mål, fortsætte sin karriereudvikling og få informationer om mobilitet og løn. Samarbejdet bliver styrket mellem ledere og medarbejdere, da alle får lettere ved at dele og indsamle information. Den simple brugerflade hos Talentsoft gør det muligt at hente den ønskede information frem hurtigt og effektivt for alle, der er tilknyttet din virksomhed. Programmet giver et omfattende overblik, som du kan bruge som beslutningsgrundlag i flere forskellige beslutningssituationer og scenarier i din virksomhed. Med talent management fra Talentsoft effektiviserer du din HR afdeling, og du bevarer det fulde overblik over alle dine medarbejdere, og du er samtidig med til at fremtidssikre hele din organisation.