Talentsoft: Smarte Evalueringsmetoder

Når det kommer til markedet, er dine talenter din mest værdifulde ressource.

Talentsofts Performance & Kompetence-platform giver dig et centraliseret system, som er designet til at forbedre og strømline dine mus-samtaler som en del af din evalueringsprocess – fra start til slut.
Skab evalueringsdokumenter, som er skræddersyet til din virksomheds mål, ved at bruge intuitive tilpasningsredskaber. Koordinér med HR og administrer det hele i realtid, samitdigt med at du får værdifuld indsigt i dit team ved at give ledere og medarbejdere chancen for individuelt at vurdere egne evner.

Derudover er vores applikation designet til at kunne tilpasses din organisation, lokation, sprog og lokale lovkrav. Det betyder, at du kan handle lokalt og tænke globalt. Uanset hvilken virksomhed, du driver, eller hvor du driver den fra, kan Talentsofts løsninger give dig handlingsrettet indsigt i dine evalueringsmodeller (mus-samtaler) og er essentielt til at vurdere performance og kompetencer.

Evalueringsmetoder, Der Skaber Karrierer

Find og beløn talenter med Talentsoft. Vores tilgang til præstationsevalueringer er simpel:
Forbedre dine medarbejderes færdigheder samtidig med at du belønner deres præstationer. Talentsoft lader dig gøre alt dette fra én integreret platform, hvorfra du kan udvikle fuldt ud tilpassede evalueringsmetoder, foretage analyser af manglende færdigheder og udstede relevante træningskurser med individuelle karriereplaner.
Platformen giver også mulighed for at få feedback fra medarbejdere og ledere i realtid, hvilket gør det muligt for dig at træffe de rigtige beslutninger om træning og lønplaner. Talentsoft tager dig ydermere med helt frem til Talent Review-stadiet ved at gøre det muligt at hente data fra dine HR-arkiver på få sekunder. Det gør systemet helt ideelt til præstationsevalueringer/mus-samtaler og effektiv succession-planlægning.

Samarbejdet mellem medarbejdere og intern kommunikation er nøglen til at skabe et innovativt miljø.
Talentsofts evalueringsmodel har redesignet den måde HR og medarbejdere kommunikerer på ved at sætte medarbejdernes professionelle udvikling i centrum for dit firmas præstationsevaluering. Ved at skabe mulighed for selvevaluering, og ved at skabe adgang til målformulering og træningsanmodninger i et online system, giver Talentsoft Performance & Competencies dine medarbejdere chancen for at tage styringen med deres karriere. Medarbejderne forsynes med de nødvendige værktøjer til at udvikle deres kompetencer. Alt dette medfører tre simple ting: det tydeliggør kompetence-mangler, styrker virksomhedskulturen og sikrer, at du fastholder dine talenter ved at forvandle job til karrierer.

Om Talentsoft Community

Med over 5 millioner brugere i 100 lande, og over 70 sprog, er Talentsoft det førende cloud-baseret software til talent management.

Talentsofts evalueringsmetoder er designet til at fungere i alle organisationsstrukturer, størrelser og HR-processer – vores applikation er fuldt ud tilpasselig og kan konfigureres, så den passer til din virksomheds behov. Fra præstationsevalueringer, rekruttering og træning, til kompensation, kompetencestyring, karriereudvikling og succession-planlægning, leverer Talentsofts applikation en fuldt integreret løsning på hvert trin af processen. Derudover er Talentsofts software til talent management 100% i overensstemmelse med EU-regler, hvilket er årsagen til at virksomheder på tværs af sektorer vælger os først. Så hvis du ønsker konkrete resultater med menneskelig værdi tilføjet, prøv da Talentsoft i dag.