Mød Enhver Udfordring med Talentsofts Performance Management Solution

Strømlin og Moderniser HR-processer med Talentsoft

Talentsoft: Det er vores job at gøre dit nemmere. Det er rent faktisk, hvad vi gør hver eneste dag med vores gennemprøvede og effektive cloud-baserede software til talentstyring. Vi har designet systemet, så det kan skabe resultater for alle typer virksomheder i alle sektorer – 800 firmaer i 100 lande har allerede strømlinet og moderniseret deres HR-processer takket været vores software. Du kan gøre det samme. Tag eksempelvis vores professionelle performance management system. Det er nu nemmere at udvikle din talentmasse end nogensinde før – holde alle motiveret, give dem følelsen af at være værdsat og holde dem på det rette spor.

Få det bedste ud af dine medarbejdere med Performance Management

Den mest succesfulde arbejdsplads ved hvordan man får det bedste ud af hver enkelte medarbejder. Performance management er en troværdig metode til at opnå dette. Undervejs i processen arbejder ledere og medarbejdere sammen om at planlægge, monitorere og evaluere team-medlemmernes mål og bidrag til virksomhedens mål. I modsætning til én årlig evaluering er performance management en dynamisk og vedvarende proces. Målsætninger kan ændre sig over tid og præstationer kan overgå forventningerne. Uanset hvad, så giver Talentsofts performance management løsning dig alt, hvad du har brug for, når du skal give dine medarbejderes indsats og præstation et løft. Alt dette kan lade sig gøre via blot tre funktioner i Talentsofts performance management system:

  • Specialbyggede Evalueringsdokumenter
    Digitalisér dine performance management-formularer og gør adgangen nemmere på tværs af kontoret. Med den intuitive tilpasnings-værktøj kan du ændre felter og grafik, så de passer til din HR-kultur og virksomhedsidentitet.
  • Simpel Performance-baseret Management
    Gennemfør performance management-kampagner på flere platforme i forskellige lande og på mere end 70 sprog med formularer, som kan tilpasses, så de matcher målsætningerne for den enkelte medarbejder. Derudover kan du gøre teammedlemmer opmærksomme på, når du har feedback eller når en målsætning ændrer sig – på hvilket som helst stadie af performance management-processen.
  • Giv dine Medarbejdere Mulighed for at Inddrager Sig Selv
    Giv dine medarbejdere værktøjerne, så de kan udvikle deres færdigheder ved at opfordre dem til mere udveksling imellem dem og dine ledere. Med Talentsoft bliver styringen af medarbejdernes performance en teamprocess, hvor vi står på din side – sammen med dine medarbejdere. Netop derfor opfordrer vores løsninger til mere interaktion imellem teams. Du kan sammenligne ledere- og medarbejderevalueringer på ingen tid, før du tildeler en endelig bedømmelse. Samtidig faciliterer systemet direkte adgang til træningskataloger, bedre målformulering, træningsanmodninger og flere forslag, som er brugbare i en professionel udvikling.

Få mere mennneskelig værdi med Talentsoft

Talentsoft er i front indenfor cloud-baseret software til talent management, hvor vi hjælper virksomheder over hele verden med at optimere performance management-workflow. Hvorfor ikke se på det potentiale, vi kan bringe til din virksomhed og dine medarbejdere med en gratis prøveperiode i dag? Test Talentsoft-applikationen på din arbejdsplads helt uden omkostninger eller forpligtigelser.