JN Data strømliner HR-processer med ny platform i takt med positiv udvikling

04/03/2019

Den danske leverandør af IT-infrastruktur til den finansielle sektor, JN Data, har igangsat en vigtig transformation med henblik på at centralisere organisationens HR-processer for at udvikle og fastholde deres medarbejdere og dermed levere mere værdi til virksomheden. Talentsoft er i den forbindelse blevet sparringspartner og bidrager med løsninger, der på samme måde kan gavne mange andre virksomheder inden for andre brancher.

JN Data bidrager til at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for de store finansielle spillere Jyske Bank, Nykredit, BEC, SDC, Bankdata og Silkeborg Data. Faktisk kører omkring 200 pengeinstitutter på JN Datas infrastruktur. Det betyder selvsagt, at hele maskinrummet bagved skal køre på skinner. JN Data har desuden oplevet en stigning i antallet af medarbejdere, og på den baggrund er behovet for en integreret HR-platform, som kan imødekomme virksomhedens komplekse behov, steget. Disse behov har Talentsoft imødekommet ved at sikre strømlinet og moderne HR-praksis med udgangspunkt i én digital platform.

HR-platform, der møder både ledere og medarbejderes behov

For HR og lederne giver det nye system en oversigt over alle JN Datas medarbejdere. Dermed får virksomheden et unikt værktøj til den strategiske planlægning, der skal sikre tiltrækning, fastholdelse og udvikling af kompetencerne og organisationen. Med de mange data inden for rækkevidde understøttes dette arbejde af en integreret analyse- og rapporteringsmaskine, så HR-indsatsen hele tiden linkes op til de overordnede mål og dermed kan måles på bundlinjen.

Med HR-platformen fra Talentsoft får vi nogle interessante værktøjer, som kommer til at løfte vores arbejde med HR, hvilket både er til gavn for organisationen og forretningen,

siger Susanne Holtet Wølck, der er afdelingsleder for HR i JN Data.

Medarbejderne vil også opleve fordele ved det nye system, da de via en personlig adgang får mulighed for at tjekke, ændre og opdatere en række data igennem selvbetjeningsløsninger. Applikationen har desuden et moderne udtryk med fokus på brugervenlighed, så platformen nemt kan benyttes af alle.

Løsningerne er desuden skalerbare til fremtidig forretningsvækst og kan komme mange virksomheder til gode. Allan Nygaard, Nordic Regional Director hos Talentsoft, udtaler:

Med Talentsoft opnår JN Data mange fordele. Ikke kun som værktøj, men også ved at bruge vores erfaring og ekspertise fra mere end 2000 implementeringer i mere end 10 år. Som markedsleder inden for Talent Management i Europa har vi været så heldige at arbejde sammen med mange virksomheder og trækker på mange års erfaring med, hvordan vi bedst sikrer succes for vores kunder. JN Data er i gode hænder med Talentsoft.