Microsoft Graph Data Connect

12/06/2019

Talentsoft integrerer Microsoft Graph data connect for bedre at kunne matche mennesker og muligheder

Talentsoft, den førende europæiske producent af learning og human capital management software, annoncerer i dag at Microsoft Graph data connect integreres i Talentsofts applikation. Det sker for at forandre den måde organisationer arbejder med HR og talent management. 
 
Ved at integrere Graph data connect, et værktøj der analyserer alle data fra Microsoft Office 365, tager Talentsoft det næste skridt mod at skabe nye muligheder og sammensætte succesfulde teams, alt imens medarbejdernes privatliv respekteres.

Succesfulde, moderne organisationer skal i dag både have evnen til at samarbejde, tilpasse sig og lære nyt, foruden den rette teknologi. Organisationer skal hjælpe hver enkelt medarbejder med deres personlige udvikling, med at maksimere deres resultater og dermed drive virksomheden fremad. Via et enkelt og intelligent samarbejde kan organisationer være med til at skabe stærke teams og merværdi for medarbejderne. 
 
Ledere, HR og medarbejdere har ofte ikke nok information om hvordan medarbejderne samarbejder. Foruden info fra funktionelle eller hierarkiske organigrammer, så har virksomheder ofte svært ved at identificere, hvem der reelt samarbejder med hvem og hvem der arbejder godt sammen. Når et samarbejde i deres teams identificeres, ved de ikke nødvendigvis, hvem de kunne samarbejde med fra andre afdelinger. Ved at integrere Microsoft Graph data connect i Talentsoft, hjælpes ledere og HR-medarbejdere med at identificere og forenkle den måde medarbejderne kommunikerer og samarbejder.

Microsoft Graph data connect integration

Talentsoft arbejder på at integrere Microsoft Graph data connect i sin løsning – det nye værktøj, som hjælper med at opbygge en ny gruppe af vidensdrevne applikationer, der anvender at-scale dataset. 
 
Det er en del af Talentsofts strategi forbedre integrationen af Microsofts teknologi. Integrationen af Microsoft Graph data connect i Talentsoft har til formål at styrke applikationen med de mange data tilgængelige i Office 365. Det styrker HR og ledere til bedre at kende medarbejdernes kompetencer og interaktioner og dermed sammensætte effektive og produktive teams og gentænke virksomhedsorganisationen.

Talentsoft Match – den nye frontløber indenfor kompetence management

Dataet fra Office 365 kan sammen med de allerede indsamlede HR-data, såsom kompetencer, mål, resultater, karriereplaner, etc., hjælpe med at forudse hvilke teammedlemmer, der bedst vil kunne udføre et givet projekt. 
 
Med Talentsoft Match-teknologien får ledere et udvidet overblik over deres medarbejdere, så de nemt kan planlægge et projekt med de bedste medarbejdere og sammensætte produktive teams. De skal blot angive de nødvendige kompetencer og derefter foreslår systemet et team, der vil kunne gennemføre projektet. 
 
Data kan i dag være en effektiv drivkraft mod at skabe nye måder at arbejde på og kulturelle forandringer på tværs af organisationen. Med integrationen af Microsoft Graph data connect i Talentsoft kan brugere nu hurtigere og nemmere analysere alle de indsamlede data. Det hjælper både organisationer og medarbejdere med at forstå hvordan de arbejder og hvordan de kan forbedre deres arbejdsgange. 
Organisationer kan også mere effektivt sammensætte teams ved at mappe kompetencer og roller, der sikrer mere effektivitet og bedre muligheder for samarbejde og teamwork. Løsningen giver organisationer større kontrol over deres data på en sikker og fleksibel måde. Den giver ledere mulighed for at analyse de mest effektive arbejdsmønstre og sætte fokus på personaleadministration og effektive forbedringer på tværs af organisationen.

Ved hjælp af dette projekt kan Talentsoft forandre den måde organisationer arbejder med HR og talent management. Kombinationen af AI maskinel indlæring og data fra Microsoft Graph data connect gør det muligt for HR og ledere at sammensætte mere effektive teams. Det er et værktøj, der styrker både organisationen og dens medarbejdere. Vi mener at denne Microsoft teknologi fremmer samarbejde, hjælper os med at finde nye talenter og støtte brands.” forklarer Alexandre Pachulski , medgrundlægger af Talentsoft og Chief Product Officer.

Talentsoft er en af de første europæiske leverandører, der anvender Microsoft Graph data connect. Med denne teknologi ønsker vi at hjælpe vores partnere og kunder med at skabe en ny type vidensbaserede applikationer, der anvender at-scale dataset. forklarer Ben Summers, Senior Product Marketing Manager Office 365 Ecosystem hos Microsoft.