Talentsoft anerkendt som 2019 Microsoft Country Partner of the Year for Frankrig

11/06/2019

Talentsoft annoncerede i dag at have vundet 2019 Microsoft Country Partner of the Year prisen for Frankrig. Virksomheden blev udvalgt blandt et felt af de bedste internationale Microsoft partnere på grund af den høje kvalitet indenfor innovation og implementering af kundeløsninger baseret på Microsofts teknologi. 

Det er en stor ære for Talentsoft og alle dens medarbejdere at blive anerkendt som Microsofts Partner of the Year for Frankrigudtaler Jean-Stéphane Arcis, Talentsofts CEO. ”Vi har haft en produktiv og innovativ relation med Microsoft siden 2007 og denne seneste pris er et bevis på vores engagement i samarbejdet og vores engagement i at levere innovative løsninger til vores fælles kunder.”

Der blev præsenteret priser i forskellige kategorier og vindere blev valgt ud af mere end 2900 deltagere fra 115 lande fra hele verden. Talentsoft blev anerkendt for at levere enestående løsninger og services, såvel som at yde fremragende støtte til deres datterselskaber i Frankrig. 

Microsoft Country Partner of the Year priserne hædrer partnere i forskellige lande, som har udvist særligt gode forretningsevner i forhold til at levere Microsoft-løsninger til talrige kunder gennem det seneste år. Denne pris anerkender Talentsoft for det gode samarbejde og engagement med det lokale Microsoft kontor. Talentsoft har desuden demonstreret innovative evner og skabt forretningsresultater, øget kundetilfredshed og vundet nye kunder. 

Vi er glade for at kunne anerkende Talentsoft som Microsoft Country Partner of the Year” udtalte Gavriella Schuster, Corporate Vice Åresident, One Commercial Partner, Microsoft Corp. ”Talentsoft har gjort sig bemærket som en eksemplarisk partner og har i høj grad udvist ekspertise og innovation for at skabe de bedste resultater for deres kunder.” 

Microsoft Partner of the Year priserne anerkender Microsoft partnere, som har udviklet og leveret exceptionelle Microsoft-baserede løsninger gennem det seneste år.