Talentsoft: den hurtigst voksende HCM-udbyder i HerbertNathans rapport

01/04/2019

Den uafhængige konsulentvirksomhed Herbert Nathan giver i sine seneste rapporter et overblik over HCM-systemer og udbydere i Sverige og Norge og analyserer de resultater, som virksomheder kan opnå vha. nye teknologiske systemer. En af de vigtigste konklusioner fra rapporten er, at det aktuelle HCM-marked i meget høj grad er internationalt og ikke udelukkende har lokale udbydere, men flere og flere internationale udbydere.

Talentsoft er for første gang analyseret af HerbertNathan og er blevet placeret som en af de førende og hurtigst voksende europæiske udbydere.

Talentsoft er den europæiske udbyder, der har oplevet mest vækst i de seneste år og har desuden har fået mange kunder på kort tid. Talentsoft har foretaget mange større investeringer og gør det fortsat, for at kunne tilbyde en komplet løsning, der indeholder alle processer fra rekruttering til afslutning. Vi kan helt tydeligt sige at Talentsoft er blevet en torn i øjet på de større internationale udbydere i Sverigeudtaler Jonas Andersson, CEO hos HerbertNathan Sweden.

 Talentsoft har nu næsten 60 kunder i de nordiske lande, herunder Rusta, Ahlsell, Cramo, Kiwa Inspecta, Toyota Material Handling og Bunker Holding.

Talentsoft har nu været et etableret navn i de nordiske lande gennem 4 år. Vi er udpeget som den hurtigst voksende europæiske udbyder i de nordiske lande, hvilket bekræfter vores evne til at tilbyde kompetente løsninger til lokale virksomheder”udtaler Allan Nygaard, Nordic Regional Director hos Talentsoft.

Talentsoft investerer kontinuerligt i produktudvikling for at kunne leve op til virksomhedernes behov og for at kunne følge de lokale bestemmelser. Et af de seneste produktudviklinger, Talentsoft Hub, er kompatibel med den seneste HR-tendens, hvor HR-systemet fungerer som master for alle personoplysninger.

”Vi mærker tydeligt en interesse i vores Talentsoft Hub produkt. Produktets fleksibilitet giver organisationer mulighed for at konfigurere det som enten et ”slave”, ”master” eller hybrid Core HR-system, der har en progressiv tilgang til datamigrering fra lønsystem til talent management. Det sikrer en hurtig time to value i implementeringen af det nye system”, udtaler Allan Nygaard.

***

Om HerbertNathan

HerbertNathan & Co er markedsførende i Danmark indenfor rådgivning af ERP-systemer og ERP-projekter. I 2016 fusionerede Devoteam og HerbertNathan & Co. for at skabe Skandinaviens ledende, uvildige konsulentvirksomhed inden for digital forretningsudvikling. 
 
HerbertNathan & Cos strategi sammen med Devoteam, er, at være det ledende videnshus inden for ERP-området. 
 
Foruden rådgivning beskæftiger vi os med udgivelse af rapporter om forretningssystemer, herunder ERP-systemer, HR-systemer, CRM-systemer, BI-systemer (Business Intelligence-systemer) samt afholdelse af konferencer og messer om forretningssystemer i Danmark og Norge