VivaTech: Talentsoft mødte den franske statssekretær med ansvar for digital teknologi

12/06/2019

Talentsoft deltog i VivaTech, et internationalt mødested for startups og førende tech-producenter, hvor innovation er i fokus. Eventet blev afholdt d.16-18. maj. Det er en forsamling af nogle af de mest velbegavede mennesker, største talenter og bedste produkter, der foregår i Paris. Det var en unik mulighed for at mødes og udveksle idéer om det dynamiske økosystem indenfor Fransk Tech i og udenfor Europa!

Cédric O, den franske statssekretær med ansvar for digital teknologi, mødte Talentsofts teams og talte om digitale transformation med Laure Pourageaud, Chief People Experience Officer hos Talentsoft, og Xavier Monty, Director of Communication hos Talentsoft. 
 
Jean-Stéphane Arcis, medgrundlægger og CEO hos Talentsoft havde fornøjelsen af at møde Bruno Lemaire, den franske finansminister, for at tale om hvad de bedste europæisk tech-virksomheder har brug for, for at blive verdens bedste. Han deltog også i the General Public Day i konferencen ”Unicorn in sight”, hvor han talte om sin iværksættererfaring.

Andre højdepunkter fra de tre dage:

  • Alexandre Pachulski, medgrundlægger af Talentsoft og Chief Product Officer, deltog sammen med Laura Cambronero, Recruitment Manager hos Oreegami, i en rundbordsdiskussion med Gregory Pouy (grundlægger af LaMercatique) som ordstyrer. Temaet for samtalet var ”Your difference is your strength”. Deres fokus var særligt på atypiske profiler med særlige evner, der kan gøre en stor forskel for virksomheder.
  • Laure Pourageaud deltog også i en spændende samtale om karrieremuligheder for kvinder i tech-virksomheder sammen med foreningen Elles Bougent, VINCI Energies, NewSchool og 70 kvindelige gymnasieelever.
  • Bélinda Morvan, Chief Financial Officer hos Talentsoft, var inviteret af Marguerite Bérard, head of BNP Paribas French Retail Banking, til at give råd om hvordan man bliver en unicorn. Det skete som en del af oplægget ”From startup to Unicorn: how to get there”.
  • Jean-Philippe Courtois, EVP & President-Global Sales, Marketing & Operations hos Microsoft, nævnte Talentsoft i sin interessante keynote om digitale transformation.