Euronext uddeler ”Future Unicorn” pris

19/03/2018

”Future Unicorn”-trofæet gives til private, franske tech-virksomheder, som har oplevet en betydelig vækst gennem en længere, stabil periode, og som har potentiale til at blive en ”unicorn”, (en tech start-up business med en værdi på over 1$ milliard) indenfor de næste fem år.

Siden grundlæggelsen i 2007 har Talentsoft udnyttet dens innovative HR-platform til at skabe hastig vækst, alene i 2017 vækstede virksomheden med 30%. Den prestigefyldte pris har til formål at anerkende den enorme vækst som Talentsoft har oplevet, men også at understrege det europæiske tech-markeds store betydning.

Virksomhedens resultater og den nylige fundraising med Goldman Sachs giver Talentsoft et særdeles godt udgangspunkt for at gennemføre dens forretningsplan for de næste tre år. Planen fokuserer på de to primære områder:

  • Stærk international udvikling – Få flere end 5 millioner brugere udenfor Frankrig og dedikerede teams i over 15 lande.
  • Innovation – Tilbyd den eneste kollaborative, digitale platform, der skaber meningsfulde relationer mellem HR, medarbejdere og ledere og som giver dem de redskaber og det indhold, der skaber success

En forretningsmodel, der kombinerer ekstrem vækst og økonomisk stabilitet

Et estimeret overskud på 70M € i 2018 giver virksomheden en vækst på +30 % pr. år. Softwareproducenten begynder 2018 med et kumuleret overskud på 75M €, hvoraf mere end 80% er sikret med allerede eksisterede kontrakter. Derudover har Talentsoft nu samlet set 1800 kunder over hele verden og en fastholdelsesprocent på 97%, hvilket er højere end andre virksomheder i samme branche.

 ”Vi er meget stolte af at modtage ”Future Unicorn” prisen. Denne udmærkelse er et tydeligt tegn på at start-ups fra den franske tech branche, heriblandt Talentsoft, er rollemodeller indenfor international vækst og innovation.  Disse virksomheder har potentiale til at blive førende internationale producenter og første klasses partnere for europæiske multinationale virksomheder.” udtaler Jean-Stéphane Arcis, Talentsofts CEO.

******

Talentsofts nøgletal:

  • Førende SaaS-producent i Europa
  • Overskud på 52 M€ i 2017
  • 30% vækst i 2017
  • 600 medarbejdere i 15 lande: Frankrig, Tyskland, Holland, Danmark, UK, Belgien, Spanien, Italien, Schweiz, Israel, Canada, Brasilien, Colombia, Singapore, Senegal…
  • 200 it-udviklere i Frankrig
  • 1800 kunder på verdensplan, heriblandt KLM, Schmolz + Bickenbach, Shurgard, El Corte Inglés, Dorchester Collection, Air Canada, Chemical Specialties Pte Ltd, Max Mara, Bolloré, DB Schenker, Lagardère, Safran, Vinci, Naval Group…

******

Talentsoft er en del af 2017/2018 promoveringen af Frankrigs nationale program ”French Tech Pass”, der skal støtte franske tech-virksomheder i stor vækst og blev sidste år en del af rekrutteringsprogrammet for internationale talenter, WonderLeon. Dermed understreger Talensoft sin tilknytning til det franske tech-marked og til det europæiske tech-økosystem. Gennem partnerskabet med WonderLeon opfordrer Talentsoft internationale talenter til at blive en del af de innovative, europæiske virksomheder og arbejde sammen med et dedikeret fællesskab om at vækste på det internationale marked.