Fosway udnævner Talentsoft til ”Strategic Challenger”

08/11/2018

Efter at have forbedret dens 2017 performance er Talentsoft blevet anerkendt af Fosway Group i dens uafhængige analyse af markedet for integreret talent management. Det er tredje år i træk at Talentsoft anerkendes af Fosway Group.

Brancheanalytikeren Fosway Group har anerkendt Talentsoft som Strategic Challenger i 2018 udgaven af Fosway 9-Grid™ for Integrated Talent Management. Talentsofts integrerede løsning med talent management og E-Learning opfylder de komplekse behov, som internationale organisationer har og er en solid, full-scope løsning.

”Talentsoft fortsætter med at forny dens løsning og styrker dens markedsperformance med positive resultater” udtaler David Wilson, Fosway Groups CEO. ”Virksomheden har også udvidet dets markedsfokus via nogle kreative partnerskaber, hvilket har været med til at skabe hurtig, international vækst.”

Efter lanceringen af Talentsoft Hub, den fleksible Core HR-løsning, er Talentsoft også blevet anerkendt i Fosway 9-GridTM for Cloud HCM. Den skalerbare Core HR er velegnet til multinationale virksomheder, som har behov for en alsidig løsning, der kan tilpasses forskellige HR-systemer og processer.

”Som en europæisk leverandør har vi en dybdegående forståelse for vores kunders behov på et stærkt decentraliseret marked” udtalte Jean-Stéphane, Talentsofts CEO. ”At blive anerkendt som en ”Strategic Challenger” viser vores evne til at levere stærke HR-løsninger til globale organisationer, som forandrer medarbejderoplevelsen.”

Fosway 9-Grid™-modellen befinder sig nu i sin sjette forskningscyklus og er baseret på forskning og viden fra Fosways forskningsnetværk af virksomheder, såvel som uafhængig markedsprofilering, leverandørorienterede aktiviteter og kundefeedback.

***

Fosway Group er Europas førende HR brancheanalytiker. Fosway 9-Grid™-modellen giver en unik vurdering af de vigtigste forsyningsmuligheder for learning og talent for organisationer i EMEA. Analysen har været foretaget gennem fire år og er baseret på en omfattende uafhængig forskning og viden, foretaget af Fosways erhvervsforskningsnetværk, der består af mere end 150 organisationer, bl.a. BP, HSBC, PwC, RBS, Sanofi, Shell og Vodafone.

Få mere information om Fosway Groups forskning og services på Fosways website, www.fosway.com