Smahrt consulting AG: en strategisk partner

18/02/2019

Den schweiziske konsulentvirksomhed skal sikre salg og implementering for Talentsoft i Schweiz og Liechtenstein

Talentsoft annoncerede i dag en partnerskabsaftale for Schweiz og Liechtenstein med smahrt consulting AG, en af de førende konsulentvirksomheder på det schweiziske HRIS-marked. Aftalen giver smahrt consulting AG ansvaret for salg og implementering af Talentsofts programgruppe i regionen. Partnerskabet styrker derfor samarbejdet mellem de to ledende virksomheder.

Talentsoft er en perfekt løsning for mellemstore virksomheder og den offentlige sektor

Vores samarbejde med Talentsoft gør det muligt at kunne tilbyde vores schweiziske kunder et større udvalg indenfor HR-software”, udtalte Tom Pustina, administrerende direktør for smahrt consulting AG. ”Det intuitive og brugervenlige interface gør Talentsoft til det sikre valg for virksomheder, der endnu ikke er så erfarne indenfor strategisk HR-administration og cloud-baserede værktøjer.

Smahrts kunder er primært mellemstore virksomheder og kunder i den offentlige sektor, som ønsker råd og vejledning indenfor talent management. ”Vi oplever stor efterspørgsel efter enkle talent management løsninger” tilføjer Pustina.

Schweizisk data hosting er et centralt krav for lokale kunder

Talentsofts datacentre i Schweiz er et afgørende kundekrav. ”Datacenteret i Zürich-regionen opfylder et helt centralt kundekrav, da mange schweiziske virksomheder foretrækker at deres data opbevares i Schweiz” forklarede Pustina. ”HR-ledere arbejder med mange følsomme personoplysninger på daglig basis og det er utroligt vigtigt at kunne beskytte disse data”.

Talentsoft er kendt for en eksemplarisk teknisk support på alle digitale kanaler. Der sker dog ind i mellem, at vores kunder får brug for en on-site ekspert, der kan løse tekniske problemer eller håndtere vanskelige situationer, hvilket kræver en person med et dybdegående kendskab til det lokale marked” sagde Elton Schwerzel, Regional Director DACH hos Talentsoft. ”For at kunne tilbyde den ekstra service har vi udviklet et strategisk partnerskab med smahrt consulting AG, som bidrager med deres store ekspertnetværk i Schweiz og deres omfattende konsulenterfaring til fordel for Talentsoft kunder.