Software-gigant investerer $50 millioner i Talentsoft

09/01/2019

Den europæiske markedsleder, Talentsoft, har investeret stort for at vokse på blandt andet det europæiske og danske marked.

København, 15. januar 2019. Talentsoft, der er europæisk markedsleder i cloud-baseret talentmanagement og læringssoftware, har netop offentliggjort, at der bliver investeret 50 millioner dollars i virksomheden. Blandt investorerne er blandt andet Goldman Sachs.

Den samlede investering lyder på 50 millioner dollars, hvilket rangerer blandt de 10 største investeringsrunder i Europa i 2018 inden for HR tech- og software. Investeringen skal bruges til at accelerere virksomhedens fortsatte vækst gennem innovation og international markedsudvidelse og på den måde styrke positionen som markedsleder i Europa.

Talentsofts administrerende direktør Jean-Stéphane Arcis afslører i forbindelse med investeringen, hvordan denne påvirker det strategiske fokus for virksomheden, som i høj grad bliver interessant for det danske marked:

  • Acceleration af virksomhedens internationale udvikling
  • Investering i HR data management og innovation inden for Employee Experience
  • Arbejde henimod en platform, der er åben for eksterne applikationer

En software, der taler direkte til danske virksomheder

For Talentsofts nuværende og eventuelt kommende danske kunder er specielt punkt 2 omkring Employee Experience interessant. Talentsoft leverer – og videreudvikler nu yderligere på – muligheden for simpel og digital medarbejderhåndtering og talentudvikling, hvilket sidste år var fokusområder for mange danske virksomheder, baseret på undersøgelser fra 2018:

  • Undersøgelse foretaget af Talentsoft i samarbejde med YouGov blandt danske arbejdstagere:
    39% af respondenterne ønsker bedre trivsel på arbejdspladsen. Feedback fra ledere er i den forbindelse en mangelvare og hyppig årsag til manglende trivsel. Og netop det er blandt fokusområderne, når Talentsoft skal optimere deres udvikling.
  • Undersøgelse fortaget af PwC i samarbejde med Dansk Erhverv blandt danske erhvervsledere:
    Hver tredje topleder (66 % i 2018 mod 56 % i 2017) oplever, at vanskeligheder ved at rekruttere kvalificeret arbejdskraft med de rette kompetencer er blevet en alvorlig udfordring for virksomhedens fremtidige udvikling. Undersøgelsen viser i øvrigt, at et af toplederens primære fokusområder er medarbejder- og lederudvikling samt fastholdelsesstrategier, da der ses en fortsat stigende kamp om talenter på arbejdsmarkedet. Dette også et fokusområde for Talentsofts udvikling.

”Denne investeringsrunde markerer en ny fase i Talentsofts historie, og vi er stolte af at blive bakket op af ledende venturekapitalvirksomheder. Vores eksisterende partnere, Bpifrance og Goldman Sachs, samt vores nye investor, Francisco Partners, har vist stor tillid til os og vores produkt. Vi sigter efter at tage det skridtet videre ved at blive den første HR Tech platform i Europa med det nye iPaaS-program, hvilket vil gøre Talentsoft til ledende platform for markedsinnovation inden for HR. Investeringen hjælper os også til at blive endnu mere konkurrencedygtige på samtlige lokale markeder, herunder det danske”, siger administrerende direktør Jean-Stéphane Arcis.

Talentsoft har 2000 kunder på verdensplan, hvoraf en række danske virksomheder også allerede findes. Nogle af de danske kunder inkluderer Flying Tiger of Copenhagen, Bunker Holding og Hofor.

Den fulde offentliggørelse omkring investeringen: ”Talentsoft Completes $50 Million Funding Round To Accelerate Growth”