Talentsoft: en ”Major Player” i IDC MarketScape

30/07/2018

Talentsoft placerer sig som Major Player i IDC MarketScape: Worldwide Integrated Talent Management 2018 Vendor Assessment (doc # US41522417, July 2018).

”Virksomheden har formået at finde fodfæste i Europas komplekse lovgivnings- og forordningsverden, hvilket er et rigtigt godt udgangspunkt for at få succes med at understøtte både små og store internationale organisationer. Hvis du har behov for en anderledes leverandør af talent management teknologier, som både har passionen og produktet i orden, så bør du overveje Talentsoft” udtalte Lisa Rowan, Research Vice President, HR, Talent, and Learning Strategies hos IDC.

IDC MarketScapes rapporter om ”Worldwide Integrated Talent Management” sammenligner de førende leverandører på talent management markedet, såvel som individuelle områder som fx kompensation, learning og performance management, hvor Talentsoft er blevet angivet som ”Major Player” i alle rapporter. IDC MarketScape tilbyder en kvantitativ og kvalitativ vurdering af hver leverandørs løsninger og fremhæver de aspekter, der forventes at have mest indflydelse på deres fremtidige markedssucces både på kort og lang sigt.

Rapporten om talent management markedet fastslår at ”værdien af at kunne udnytte en fuldt integreret programgruppe gennem en moderniseret brugeroplevelse (UX) er stadig en høj prioritet for potentielle kunder”. Den konklusion stemmer godt overens med Talentsofts strategi om at skabe produkter, der adskiller sig fra konkurrenternes ved hjælp af ”et intuitivt interface baseret på dedikerede HR-apps med en single-page tilgang og nul navigering”.

”At blive anerkendt som en Major Player i alle IDC MarketScape rapporter er en blåstempling af vores kontinuerlige investering i både produktinnovation og kundesucces” udtalte Jean-Stéphane Arcis, Talentsofts CEO. ”Vi er glade for at IDC MarketScape anerkender vores passion for HR og vores evne til at tilpasse os efter de behov, som internationale kunder i komplekse og decentraliserede organisationer har. Gennem et tæt samarbejde med vores kunder og en stærk R&D indsats er det lykkedes os at skabe en integreret løsning, som leverer en betydelig bedre medarbejderoplevelse.”

Yderligere informationer:

  • Læs mere om IDC MarketScape: : https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=US41522417
  • Læs mere om hvordan virksomheder såsom Veolia, Lacoste og Proximus anvender Talentsoft Learning til at styrke træningen af deres medarbejdere ved at klikke på ”Kunder” Læs mere om hvordan organisationer som Toyota Material Handling, Elior og Dorchester anvender Talentsoft Talent Management til at tiltrække, fastholde og designe en positiv medarbejderoplevelse ved at klikke på ”Kunder”.

Om IDC MarketScape

IDC MarketScape leverandør-analysemodellen er udviklet til at give et overblik over IKT- leverandørernes (informations-og kommunikationsteknologi) konkurrenceevne på et givet marked. Metoden bag analysemodellen anvender en grundig scoringsmetode, der både er baseret på kvalitative og kvantitative kriterier, og som resulterer i en grafisk illustration af de enkelte leverandørers placering på et givet marked.  IDC MarketScape giver et klart billede og en meningsfuld sammenligning af it- og telekommunikationsleverandører på baggrund af leverandørernes produkt- og serviceløsninger, deres forretningsevner og strategier samt nuværende og fremtidige succesfaktorer på det pågældende marked . Analysen giver også teknologiindkøbere en 360-graders evaluering af styrker og svagheder hos nuværende og potentielle leverandører.