Talentsoft modtager prisen ”Microsoft Partner of the Year” i ISV-kategorien

28/08/2018

Talentsoft har modtaget prisen ”Country Partner of the Year” i kategorien ISV på Microsoft Inspire konferencen, Microsofts årlige partner community konference, der blev afholdt d. 15-19 juli i Las Vegas.

Prisen anerkender Microsoft partnere, som har udmærket sig i innovation og implementerede kundeløsninger baseret på Microsofts teknologi gennem det seneste år i kategorien ISV (Independent Software Vendor).

Talentsoft har været en Microsoft partner siden firmaets grundlæggelse i 2007 og har også deltaget i BizSpark-programmet for start-ups. Talentsoft blev certificeret som ”Microsoft Gold Partner”, hvilket garanterer at vores software og vores medarbejdere implementerer markedets best practises: vi anvender de mest innovative teknologier og den mest sikre infrastruktur.  Vi var den første SaaS platform, der var tilgængelig på Microsoft Azure.

Talentsoft har som mål at anvende Microsofts økosystem til hurtigere at integrere Talentsofts software med alle Microsofts løsninger.

Samarbejdet med Microsoft er en del af Talentsofts mål om at levere nyskabende løsninger til komplekse virksomhedsudfordringer og at levere digitale transformations muligheder til Talentsofts kunder

Vi er ekstremt stolte af at være blandt Microsofts 28000 partnere!