Talentsofts rekordvækst

16/10/2018

2017 var et succesfuldt år for Talentsoft, den førende europæiske producent af cloud-baseret talent management og training, som har fået 43% flere nye kunder i første halvdel af 2018. Talentsoft opnåede sit delmål; at opnå 2000 kunder og har derfor nået sit vækstmål, både i Europa og på globalt plan.

Førende indenfor human capital management

Med 200 nye kunder siden begyndelsen af 2018 og en rekord performance for første halvdel af 2018 er Talentsoft godt på vej til at fortsætte dens innovationsdrevne strategi.

Tre primære vækstkilder som årsag til Talentsofts resultater:

  • Det er den unikke vision for medarbejderoplevelsen og fremtidens HR som ligger til grund for virksomhedens innovative og karakteristiske produkter, såsom Talentsoft Hub. I samspil med Talentsoft Analytics giver dette Core HR-modul HR-teams mulighed for at samle alt HR-data centralt og at styre talent management strategier effektivt, selv i meget decentraliserede organisationer.
  • Talentsoft Learning – Talentsofts training & E-Learning-løsning aktivitet er fordoblet gennem de seneste to år. Det er den imponerende performance, der har gjort Talentsoft i stand til hurtigt at positionere sig som en key player for learning transformation indenfor europæiske, multinationale virksomheder.
  • Talentsofts iPaaS program (Integrated Platform as a Service) – Talentsoft har et mål om at blive den mest åbne platform på markedet. Talentsoft iPaaS programmet giver kunder mulighed for at integrere alle HR digitale innovationer på markedet, hvilket giver europæiske multinationale virksomheder digitale HR-løsninger, der er tilpasset deres behov.

Globale fremskridt

Der er flere større internationale kunder, som for nyligt er blevet en del af Talentsofts kundeportfolio. I Tyskland har vi budt CapriSun velkommen, en velkendt spiller i  føde- og drikkevareindustrien. I Holland har vi føjet Eneco til vores portfolio – en af landets største producenter og leverandører af naturlig gas og elektricitet. I Belgien blev Partena, et større sygeforsikringsselskab, en ny kunde. I Sverige har vi budt Ahlsell velkommen. Ahlsell er en førende forhandler af installeringsprodukter og -værktøjer i de nordiske lande. I Norge er den globale Software Asset Management gigant Crayon blevet en del af vores portfolio.

I Frankrig har Talentsoft også fået mange nye kunder; EDF, den største energiproducent i Europa har valgt Talentsoft. Vi har fået RATP, verdens 5. største urbane, offentlige transportoperatør i vores portfolio. Forsikringskoncernen Macif blev en ny kunde og vi har også budt velkommen til en førende producent indenfor den nukleare industri; Framatome.

Som et led i udviklingen og den globale vækst har Talentsoft etableret et datterselskab i Canada. Talentsoft har nu over 50 canadiske kunder og er allerede blevet en større reference i landet, med kunder indenfor større detailvirksomheder, såsom Mondoux og Uniprix og transportkoncerner såsom Teo Taxi og Aéroport de Québec.

En drivkraft for fransk tech

I marts 2018 modtog Talentsoft prisen ‘Future Unicorn’ indenfor SaaS-kategorien af det internationale konsulentfirma Roland Berger og den førende paneuropæiske marketplace; Euronext.

I juli 2018 udvalgte Microsoft Talentsoft som Microsoft Partner of the Year 2018 i ISV-kategorien (Independent Software Vendor) – en anerkendelse som styrker den relation mellem Talentsoft og Microsoft, der blev dannet i 2007.

I august 2018 blev Talentsofts CEO Jean-Stéphane Arcis inviteret til at deltage i den økonomiske delegation i det franske statsbesøg i Danmark, sammen med den franske præsident Emmanuel Macron.

Talentsoft blev i september 2018, for 5. gang  i træk angivet som  “Visionary” i Gartner’s Magic Quadrant for Talent Management Suites. Talentsoft har opnået den højeste placering og er anerkendt for sin vision og evne til at levere resultater i feltet Visionary’s quadrant i Gartners rapport for September 2018 ”Magic Quadrant for Talent Management Suites”.

”Større europæiske virksomheder vil have en key player med en stærk innovativ kapacitet og en dyb forståelse for de specifikationer, der gælder for større europæiske organisationer. Talentsoft har alle de nødvendige kompetencer til at leve op til disse krav, takket være dens særlige medarbejderfokuserede platform, som kan håndtere alle behov indenfor human capital. Talentsofts teams arbejder med kontinuerlig innovation og samarbejder med dets kunde-community for at levere den mest effektive SaaS HR-løsning” udtalte Jean-Stéphane Arcis, Talentsofts CEO og medgrundlægger af virksomheden.