En ”Strategic Challenger” indenfor ”Digital Learning”

23/01/2018

Talentsoft placeret som ”Strategic Challenger” i Fosway 9-Grid™ 2018 i kategorien ”Digital Learning”

Talentsoft er blevet anerkendt i Fosway Groups uafhængige analyse af digital undervisning og markeder for læringssystemer. Dermed har Talentsoft forbedret dets 2017 performance.

Talentsoft annoncerede i dag, at virksomheden er blevet anerkendt af HR-analytikeren Fosway Group i dens årlige, uafhængige analyse af markedet for digital undervisning og læringssystemer. Det er gendesignet af LMS brugerinterfacet, forfatterværktøjerne, og integrationen af talent management-processerne, som har placeret Talentsoft sikkert i zonen ”Strategic Challenger” i Fosway 9-Grid™ i kategorien ”Digital Learning”.

Talentsoft er blevet positioneret som ”Strategic Challenger” i Fosway 9-Grid™ for ”Digital Learning Market” og som ”Core Challenger” i Fosway 9-Grid™ for ”Learning Systems”. Dermed forbedrer Talentsoft sin position i begge Fosway 2018 analyser.

”Talentsoft har styrket sin position som ”Strategic Challenger” i kategorien ”Digital Learning”, hvilket understreges yderligere af dens positive præstation i kategorien ”Learning Systems” udtalte David Wilson, Fosway Groups CEO. ”Talentsoft har kontinuerligt investeret i dets LMS og LCMS produkter og har haft et stort fokus på brugeroplevelsen, social learning og muligheden for hurtigt at levere nyt indhold; en produktstrategi som stemmer godt overens med kundeforventningerne”.

Fosway 9-Grid™-modellen er baseret på forskning og viden fra Fosways forskningsnetværk af virksomheder, såvel som uafhængig markedsprofilering, leverandørorienterede aktiviteter og kundefeedback.

”Vi er utroligt glade for at være blevet udnævnt igen i Fosway 9-Grid™ rapporter for ”Learning” udtalte Jérôme Bruet, Talentsofts Vice President. ”Den største udfordring for virksomheder er hurtigt at skabe undervisningsressourcer, der stemmer overens med forretningsbehov og at sikre at medarbejderne rent faktisk bruger dem. Den store variation af undervisningsmetoder skaber agility og fleksibilitet, fordi man kan tilbyde de bedste ressourcer på det rette tidspunkt og dermed opnå sit mål og samtidig levere en positiv læringsoplevelse.”

I oktober 2017 placerede Fosway Group også Talentsoft som ”Strategic Challenger” i Fosway 9-Grid™ i kategorien ”Integrated Talent Management.” Alle Fosway 9-Grid™ rapporter kan findes online http://www.fosway.com/9-grid/