Talentsoft vinder hovedprisen ”Grand Prix des Licornes” i den franske prisuddeling ”Future Unicorn Awards”, som afholdes af Euronext

13/03/2019

Talentsoft modtog onsdag d. 20. februar hovedprisen for ”Future Unicorns Awards”, i alle samlede kategorier, uddelt af en jury bestående af erhvervsledere. Det foregik i Frankrig, hvor en ceremoni for franske tech-virksomheder blev afholdt. Til stedet ved ceremonien var bl.a. Jean-Baptiste Lemoyne, statssekretær for den franske Europa- og udenrigsminister.

Det er anden gang Talentsoft modtager en sådan pris, da Talentsoft sidste år modtog en pris i kategorien ”SaaS”.

De franske ”Future Unicorn Awards” uddeles af Entrepreneur Venture, Euronext, EM Lyon business school, Roland Berger, Caisse d’Epargne, og Reputation Age. Priserne uddeles til franske tech-virksomheder, der er oprettede for under 15 år siden, endnu ikke er børsnoterede og som har udvist eksponentiel vækst og har potentiale til at blive en unicorn.

Denne pris anerkender de mere end ti års innovative arbejde, som Talentsoft har udført indenfor medarbejderoplevelser og HR-dataadministration. Den finansieringsrunde på 45 millioner euro, som Talentsoft rejste i 2018 var en af de største finansieringsrunder i den digitale branche det år. At modtage hovedprisen ovenpå denne præstation, er et tegn på at 2019 bliver et fantastisk år for Talentsoft!

”Denne pris, ”Grand Prix des Licornes” er en yderligere anerkendelse af det flotte arbejde, som vores teams har udført over de seneste 10 år ved at introducere et innovativt produkt på markedet og dermed opfylde et stort behov hos virksomheder og medarbejdere. Prisen “Grand Prix des Licornes” viser Talentsofts stærke vækstpotentiale. Vi har tiltro til at vores forretningsmodels innovationsevne og relevans vil gøre os til en international spiller og en central medspiller for europæiske multinationale virksomheder” udtalte Jean-Stéphane Arcis, Talentsofts CEO.