Talentsoft nomineret som “Visionary” i Gartner’s Magic Quadrant

01/10/2018

Talentsoft er for Femte År i Træk Nomineret som ”Visionary” i Gartner’s Magic Quadrant for Talent Management Suites

Gartner har i sin rapport ”Gartner September 2018 Magic Quadrant for Talent Management Suites” nomineret Talentsoft i the Visionaries quadrant. Talentsoft har opnået den højeste placering og er anerkendt for sin vision og evne til at levere resultater.

“Vi ser denne topplacering i the Visionaries quadrant som en anerkendelse af vores evne til at tilbyde vores kunder førende HR-teknologi med en enestående time-to-value”, udtaler Jean-Stéphane Arcis, Talentsofts CEO. ”Vores kontinuerlige produktudvikling er med til at forme fremtidens arbejdsmetoder og har sikret os en høj score indenfor kundetilfredshed. Vi imødekommer vores internationale kunders komplekse behov og samarbejder om at skabe løsninger, som virkelig forandrer deres medarbejders arbejdsoplevelse.”

The Gartner Magic Quadrant vurderer talent management leverandører på deres evne til at levere resultater og deres samlede vision, inddelt i 15 faktorer, bl.a. innovation, markedsforståelse, produktkvalitet, strategi og kundeoplevelse.

Talentsoft er en af de otte leverandører, som har levet op til alle kriterierne og er derfor nomineret som ”Visionary” for femte gang.

Gartner definerer ”Visionaries” som ”en virksomhed, der er forud for de fleste potentielle konkurrenter i forhold til at levere innovative produkter og/eller leveringsmodeller. En sådan virksomhed kan forudse nye og foranderlige markedsbehov og flytte markedet til nye områder. Virksomheder, der er angivet som ”Visionary” har et stærkt potentiale til at sætte kursen for det øvrige TM suite marked, men har endnu ikke demonstreret tilstrækkelige resultater.

Gartner Disclaimer
Gartner støtter ikke nogen af de leverandører, produkter eller services, som er fremstillet i dets forskningspublikationer og råder ikke tech-brugere til udelukkende at vælge leverandører med de højeste ratings eller andre bemærkelser. Gartners forskningspublikationer er baseret på Gartners forskningsorganisations holdninger og bør ikke fremstilles som fakta. Gartner fraskriver sig alt ansvar for alle garantier, udtrykt direkte eller indirekte i Gartners forskning, dette er inklusiv alle garantier for kommercielt potentiale, eller egnethed til anvendelse til et bestemt formål.