IT Manager

Gør ledelsen af dit informationssystem central for din virksomhedsstrategi

Kontakt Talentsoft

Fortæl os, hvad du som Manager leder efter

Vi designer vores produkt til dine behov

Bevar din persondata tæt på din virksomhed

Højtsikrede datacentre sørger for driftsikkerheden

Hent dit data når som helst

Host and beskyt dit data i Europa og forbered dig på implementeringen af den fremtidige General Data Protection Regulation (GDPR).

Point1-Benefice1_v5

Indfør markedets højeste sikkerhedsniveauer. Få alle fordelene af en redundant infrastruktur, internationale certificeringer (ISO 27001, ISAE 3402) og de strengeste autentifikationsforanstaltninger.

Point1-Benefice2

Talentsoft garanterer at din data forbliver i dit ejerskab, så du når som helst kan få tilbageført alt din data. På din anmodning forsyner Talentsoft dig med alt din bruger-data og accepterer at slette alt din data fra systemet.

Point1-Benefice3

Vi designer vores produkt til dine behov

Få det højeste serviceniveau

En high-performance løsning

Talentsofts supportteam er dedikerede, flersproglige og altid tilgængelige til at hjælpe dig. De garanterer at alle SLA’er er på højde med de bedste standarder på markedet.

Point2-Benefice4

Talentsofts opbygning garanterer at din HR-strategi altid kan udføres med kontinuerlig support og 24/7 adgang til vores applikation med 99,8% garanteret oppetid.

Point2-Benefice5

Vi designer vores produkt til dine behov

Komplet integration med din IT-infrastruktur

Gør brugeroplevelsen ukompliceret

Uanset om det er via API’er eller flade filer kan du tilpasse integrationen af dit It-system, så der er sammenhæng med din interne arkitektur. Det sikrer den bedste Talentsoft brugeroplevelse til dine imedarbejdere.

Point3-Benefice6

Få adgang til Talentsoft-løsningen gennem den sikre Single Sign On (SSO). Talentsoft støtter dig i at vælge den rette autentifikationsmetode (LDAP, Biometry, etc.), eller tilbyder dig en SSO infrastruktur.

Point3-Benefice7

Download vores E-bøger - og bliv endnu skarpere

Kravene til vores it-sikkerhed er særligt høje, fordi vi arbejder inden for forsvarssektoren. Talentsoft har levet op til de krav og har forpligtet sig på sikker hosting og datasikkerhed for kandidater. De har givet os en sikker løsning, som er tilgængelig fra vores arbejdsstationer.
Cécile Giraud
Employment and Careers Manager — Dassault Aviation
Læs kundehistorien
cecile-giraud
  • cecile-giraud

Vi elsker at samarbejde med vores kunder

#Jegvilgernevidemere

Tæt